Skip to main content

Plennid heeft Den Boer Groenprojecten ondersteund bij de inschrijving op de aanbesteding: Groenwerkzaamheden gemeente Rotterdam. Voor Den Boer Groenprojecten hebben wij het plan van aanpak ‘bewust circulair en emissievrij transport’ ontwikkelt voor Groenonderhoud en voor het Bomenperceel.

Beide inschrijvingen zijn door de Gemeente Rotterdam als beste beoordeeld. Den Boer Groenprojecten zal de komende zes jaar, met haar groenwerkzaamheden, verantwoordelijk zijn voor een zo hoog mogelijke verwaarding van de groenstromen binnen gemeente Rotterdam.

Denk hierbij aan; gras, blad, maaisel, schoffelvuil, invasie exoten, tak- en tophout en stammen.

Plennid zal nauw betrokken blijven bij de uitvoer van het plan door een duurzame en langdurige samenwerking met Den Boer Groenprojecten aan te gaan. Ben jij een groenaannemer en zoek jij ondersteuning bij inschrijvingen voor aanbestedingen rondom groenonderhoud?

Neem dan contact op.