https://www.youtube.com/watch?v=biy0K-thKzc

Met kennis met

team Plennid

De visie van Plennid

Bij Plennid werken we aan een wereld waarin we de draagkracht van de natuur niet overschrijden. Een wereld waarin, ondanks een toenemende bevolkingsgroei, we ons geen zorgen hoeven te maken over ons eigen grondstoffenbehoeften of die van toekomstige generaties. Een wereld waarin geen onduidelijkheid bestaat over de herkomst van grondstoffen en waar partijen niet belemmerd worden in hun keuzes door ketenafhankelijkheid. Omdat ketentransparantie de standaard is en daarmee de ketens in staat zijn om decentraal hun werk op te pakken. Kortom, wij geloven in een wereld waar grondstoffen dusdanig geregisseerd worden dat deze altijd in overvloede beschikbaar zijn.

 

Daarom willen wij aanjager zijn van de grondstoffenrevolutie waarin 100% van de grondstoffen in elke situatie hoogwaardig toegepast wordt.

 

Kom je bij ons over de vloer, reken dan op veel energie, passie en innovatiekracht. Een niet lullen maar poetsen mentaliteit, het is tijd om te doen.

Team Plennid

Niek Franken - Oprichter/Eigenaar Plennid
Oprichter/ Eigenaar

Niek Franken

Niek heeft jarenlange ervaring met het organiseren en beheren van internationale logistieke ketens. Inmiddels 8 jaar terug heeft hij ervoor gekozen om deze ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van circulaire modellen. Zo weet hij inmiddels iedere keten te sluiten en haalt hij veel plezier uit het oplossen van verschillende circulaire uitdagingen. Naast zijn werkzaamheden als gedreven adviseur neemt hij als oprichter en eigenaar de rol binnen Plennid in om de juiste strategische en tactische stappen te zetten. Het vinden en benutten van waardevolle partnerschappen, kansen vertalen in concrete acties en het vormen van een toekomstgerichte organisatie zijn zaken die hem dagelijks bezig houden.
Laurien Adriaanse - Plennid
Adviseur Circulaire Ketens

Laurien Adriaanse

Na gewoond te hebben in Taiwan, Panama en Frankrijk, is Laurien terecht gekomen in Rotterdam. Als echte groenfanaat heeft ze wel 70 kamerplanten in huis. Haar vuur voor duurzame ontwikkelingen is flink aangewakkerd tijdens de masteropleiding Global Business & Sustainability, maar daarmee ook haar kritische en onderzoekende blik. Door eerdere ervaring als ketenregisseur binnen de circulaire economie, een idealistische doelstelling en pragmatische houding, is Laurien de uitgewezen persoon om circulaire uitdagingen te onderzoeken en verwezenlijken. Vol enthousiasme zet ze zich nu in als Adviseur Circulaire Ketens.
Over Plennid Jelle Egas Commercieel Manager
Commercieel manager

Jelle Egas

"Als Commercieel Manager in deze energierijke en talentvolle organisatie zet ik mezelf elke dag in om de expertise van mijn team en Plennid een plek te geven bij partners en klanten.
Plennid is een aanjager van de grondstoffenrevolutie en samen met het team helpen wij organisaties bij hun circulair vraagstuk. Zo fungeren we als een echte One Stop Shop voor uw organisatie."

Jelle heeft zich in zeer korte tijd ontplooit tot een echte verbinder van personen en organisaties als het aankomt op duurzaamheid, de transitie naar een circulaire economie en de financiering van deze ontwikkelingen.
Met zijn achtergrond in Deltamanagement met een verbreding in ondernemerschap en strategisch management, heeft Jelle een holistische strategische visie aangaande de consumptie, klimaat en energie uitdagingen waar onze maatschappij zich nu in begeeft.
Aan de ene zijde klimaat adaptieve maatregelen die de effecten van ons veranderend klimaat zo goed mogelijk moeten opvangen. En aan de andere kant mitigerende maatregelen zoals de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie die onze milieudruk als wereld en maatschappij moeten verminderen.

Met zijn expertise, fijne communicatie en een luisterend oor gaat Jelle graag het gesprek met u aan om samen met u, uw organisatie tegen het licht te houden om duurzame kansen, synergiën en mogelijkheden te ontdekken!

Specialisten

Biobased Business Developer

Lars van Beusekom

Als Biobasedcirculair business developer focus ik me op business ideeën binnen de groene cirkel binnen de circulaire economie. Dit betekent dat ik me bezighoud met verdienmodellen die gebaseerd zijn op materialen die voorkomen in de natuur en waar geen synthetisch proces aan te pas komt, denk aan; hout, hennep, vlas, bermmaaisel, bio-composieten ect. Door het toepassen van mijn ervaring met ecologisch bouwen en mijn commerciële kennis kan ik inzicht geven in de mogelijkheden van verdienmodellen voor biobased materialen. Zo draag ik bij aan oplossingen richting de transitie naar de circulaire economie.

Mijn taken:
- Toepassen van BMC
- Netwerken binnen de duurzaamheidssector
- Inzicht bieden in de biobased market
- Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de biobased sector
- Het verbinden van mensen uit het netwerk
- Het meedenken over biobased oplossingen
- Kennis delen over biobased bouwmethodes

Consultant Organische Reststromen

Nadeche Seugling

Business Developer

René Schmitt

René krijgt energie van innovatie en strategisch puzzelwerk. Hij heeft ervaring als ondernemer, sales manager en vastgoedontwikkelaar. Naast zijn activiteiten voor de haven van Rotterdam zet hij zich graag in als business developer voor Plennid. Geïnspireerd door de successen van Plennid heeft hij de drive ontdekt om duurzaamheid boven aan de agenda te zetten. 'Jaren geleden ben ik Kees en Niek tegen het lijf gelopen en heb hen zien groeien in een markt die compleet nieuw is. Ik vind het ontzettend knap wat zij in zo'n korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Ik help ontzettend graag mee om Plennid naar de hoogte te laten stijgen waar zij thuis hoort.'
Sociale & Duurzame Innovatie

Zinzi Stasse

Met ‘business as usual’ gaan we een circulaire economie nooit halen. Nieuwe manieren van denken, handelen en samenwerken zijn nodig. Samenwerken in de keten, samenwerkingen tussen bewoners, overheden, marktpartijen en kennisinstellingen. We hebben elkaar nou eenmaal nodig. Als netwerkregisseur breng ik partijen samen en richt ik een proces in waarin gezamenlijk wordt toegewerkt naar een gedeelde ambitie. Ik put kracht uit methodieken zoals design thinking, veranderkunde en netwerkregie. In het proces heb ik oog voor verschillende belangen, maar is het soms ook noodzakelijk om organisaties en mensen uit hun comfortzone te trekken om echt verschil te maken en gewenste resultaten te behalen. Daarnaast pleit ik voor het verhogen van de “funfactor” in transitie-opgaven. Lerend experimenteren en inspiratie van buitenaf, zijn cruciaal. Het blijft toch mensenwerk…

Management

Partner & Management Adviseur

Jos Hezemans

Partner & Management adviseur

Eric Franken

Werken bij

Plennid is altijd op zoek naar nieuw talent en staat open voor jouw sollicitatie.
Solliciteren

Meer weten? Ga eens met ons in gesprek.

Maak ook eens kennis met onze partner: