Bedankt voor

je bezoek

aan onze stand.

[Nr 4.2.50]

Leuk dat je onze stand hebt bezocht, of één van onze collega’s in de wandelgangen hebt gesproken! Op deze pagina vind je meer algemene informatie over Plennid, onze diensten en enkele van onze projecten. Uiteraard kan je op deze pagina ook een bericht achterlaten zodat één van onze collega’s later contact met je opneemt.

 

Graag tot ziens! 

Wij maken lineaire grondstofketens circulair en biobased, van ontwikkeling tot realisatie.

Een passende oplossing voor iedere circulaire uitdaging.

Wij ontzorgen beleidsmakers, aannemers en verwerkers in de groensector door praktische invulling te geven aan hun circulaire visie en ambities. Samen zoeken wij naar hoogwaardige oplossingen voor reststromen die vrijkomen bij groenonderhoud door middel van efficiënt grondstoffenmanagement. Ook adviseren wij in toenemende mate over een actief natuurherstel en het terugbrengen van organisch materiaal in de biosfeer om biodiversiteit te verhogen.

Lees meer

Onze projecten

Grondstofketens Plennid homepage foto, natuur en stad

Aanbesteding groenonderhoud Rotterdam.

Ontwikkeling van het plan van aanpak ‘bewust circulair en emissievrij transport’ in opdracht van Den Boer Groenprojecten.

Lees verder

Circulaire houtketen Den Haag.

In opdracht van de gemeente Den Haag is een houtketen ontwikkeld waarin de jaarlijks gekapte bomen hoogwaardig worden toegepast.

Lees verder

Meer projecten