Ketenregie Den Boer Groenprojecten

Den Boer Groenprojecten is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf is actief in de groenvoorziening en boomverzorging en richt zich met name op het ‘ontzorgen van de opdrachtgever’.

Den Boer Groenprojecten is gespecialiseerd in het rooien, (ver)planten en snoeien van bomen en in aanleg, onderhoud en renovatie van plantsoenen, tuinen en sportvelden. Het uitgangspunt is kwaliteit, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken.

Project

De ketenregie uitvoeren van het plan van aanpak ‘bewust circulair en emissievrij transport’ voor groenonderhoud & bomen in opdracht van Den Boer Groenprojecten.

Toegepast

De ketenregie op het groenonderhoud en het bomenperceel voor gemeente Rotterdam. Plennid gaat in samenwerking met Den Boer Groenprojecten ervoor zorgen dat de komende jaren de organische reststromen die uit de stad Rotterdam komen zo hoogwaardig mogelijk verwaard worden.

Resultaat

Plennid gaat op zoek naar waardevolle samenwerkingsverbanden om ervoor te zorgen dat innovaties opschalen en de maatschappelijke, ecologische en economische impact van alle ketenpartners verhoogd wordt.

Specialisten

Niek Franken - Oprichter/Eigenaar Plennid
+31 10 333 0475 | niek@plennid.com
Niek Franken
Contact

Circulair Houtketen plan

Plennid is hét project- en human capital management bureau dat de mensen in huis heeft om écht het verschil te kunnen maken.