Adviseur Circulaire Ketens

Heb jij circulair denken en doen in jouw DNA zitten? Ben jij een analytisch talent, maar wil je het contact met de praktijk niet uit het oog verliezen? Bij Plennid krijg je de kans om te werken voor verschillende opdrachtgevers die anders om willen gaan met organische reststromen. Hoe ga jij zorgen voor het verwerken van deze stromen tot bio-based producten in samenwerking met lokale en regionale stakeholders en hoe vertaal jij dit naar concrete plannen?
Word jij onze nieuwe grondstoffenmanager?

Functiebeschrijving

Hendrik-Ido-Ambacht | 32 uur

 

Als Adviseur Circulaire Ketens ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het ontwikkelen, doorberekenen en structureren van circulaire ketens. Je gaat de markt in om innovatieve toepassingsmogelijkheden te verkennen en kennis te vergaren. Deze informatie analyseer je zorgvuldig middels levenscyclusanalyses (LCA berekeningen) om vervolgens de vertaalslag te maken naar realistische doch ambitieuze plannen voor overheidsinstellingen, groenaannemers en verwerkende partijen. Jij bent de regisseur die elk project in goede banen leidt.

Wie ben jij?

Naast je ervaring en achtergrond vinden we het ook belangrijk wie je bent als persoon. Bij Plennid werk je namelijk in een ondernemend en snelgroeiend team met een optimistische en pragmatische instelling. Dagelijks werken we aan de ambitie om organische reststromen hoogwaardiger toe te passen in bio-based producten, waarbij een positieve impact op de biodiversiteit een essentiële rol speelt. Je hebt daarom affiniteit met zowel economie (profit) als natuur (planet).  Samen gaan we vaak tegen de stroom in om zaken voor elkaar te krijgen. Regels zijn belangrijke richtlijnen, maar moeten je niet te veel in de weg zitten. Je bent gedreven om jezelf te ontwikkelen en de randjes op te zoeken van je comfortzone. Daarnaast heb je een goede dosis doorzettingsvermogen.

Analytisch

Jij bent sterk in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en het scannen van informatie op hoofdlijnen of relevante details.

Inventief

Binnen de kaders waarin je werkt ben je creatief, vernieuwend, proactief en oplossingsgericht. Je bent in staat deze oplossingen snel te beoordelen op haalbaarheid en effectiviteit.

Rekenvaardig

Je hebt geen problemen om datasheets te lezen en bent goed met rekensystemen als Excel.

Zelfstandig

Je kunt goed overzicht houden en schept eenvoudig orde in de chaos. Je kunt je tijd goed managen en weet precies waar je staat in het proces.

Schrijfvaardig

Je let goed op details en streeft bij het schrijven van rapporten altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Je kunt je uitstekend uitdrukken in woord en geschrift en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Communicatief

Je vindt het leuk om de spin in het web te zijn door zowel opdrachtgevers (overheid en groenaannemers) als ketenpartners aan je te binden en mee te nemen in het proces. In de omgang met anderen ben je toegankelijk, transparant en verbindend.

HBO / WO afgestudeerd

Je bent in bezit van een HBO / WO diploma. Je hebt een relevante opleiding gevolgd of je hebt jezelf goed in de materie verdiept. Ervaring met LCA’s  is een pré.

Heb je interesse?

Mail ons dan je cv en motivatie, waarbij je ook vertelt wie jij bent.
Als je vragen hebt, ga eens met ons in gesprek.