Adviseur Circulaire Ketens

Een duurzame wereld waarin naast een gezonde economie, het behoud van waardevolle grondstoffen en een natuurlijke CO2 balans centraal staat. Dat is waar Plennid voor staat en waar jij je iedere dag voor in wilt zetten. Jij denkt oplossingsgericht en in circulaire ketens. Je bent een analytisch talent, maar wilt het contact met de praktijk niet uit het oog verliezen.
Bij Plennid krijg je de kans om te werken voor verschillende opdrachtgevers die willen toewerken naar een circulaire economie. Hoe breng jij de huidige ketens in zicht, zorg jij er voor dat er passende circulaire ketens ontstaan in samenwerking met lokale en regionale stakeholders en hoe vertaal jij dit naar concrete plannen maar bovenal ACTIE?
Word jij onze nieuwe grondstoffenmanager?

Functiebeschrijving

Hendrik-Ido-Ambacht | 32-40 uur

 

Als Adviseur Circulaire Ketens ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het analyseren, ontwikkelen en regisseren van circulaire ketens. Je gaat de markt in om innovatieve inkoop- en toepassingsmogelijkheden te verkennen en kennis te vergaren. Deze informatie analyseer je zorgvuldig om vervolgens over te gaan op ontwerp van de nieuwe circulaire keten, waarna je de vertaalslag maakt naar realistische doch ambitieuze plannen voor zowel overheid als de commerciële sector. Tot slot ondersteun jij de keten bij de realisatie. Als ketenregisseur stuur jij hierbij op een efficiënt en effectief verloop.

Wie ben jij?

Naast je ervaring en achtergrond kijken wij naar wie jij bent als persoon. Bij Plennid werk je namelijk in een ondernemend en snelgroeiend team met een optimistische en pragmatische instelling. Dagelijks werken we aan de ambitie om afvalstromen te verminderen zodat we bijdragen aan de grondstoffenrevolutie. Je hebt daarom affiniteit met zowel economie (profit) als natuur (planet).  Samen gaan we vaak tegen de stroom in om zaken voor elkaar te krijgen. Regels zijn belangrijke richtlijnen, maar moeten je niet te veel in de weg zitten. Je bent gedreven om jezelf en de organisatie te ontwikkelen, pakt eigenaarschap en zoekt de randjes op van je comfortzone. Daarnaast heb je een goede dosis doorzettingsvermogen.

Analytisch

Jij bent sterk in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en het scannen van informatie op hoofdlijnen of relevante details. Je vindt het geen probleem om het overzicht te behouden in massa’s processen.

Systeem denker

Je kan processen goed visualiseren, ziet hoe logistieke lijnen lopen en weet zo snel ketens te vormen/verbinden.

Inventief

Binnen de kaders waarin je werkt ben je creatief, vernieuwend, proactief en oplossingsgericht. Je bent in staat deze oplossingen snel te beoordelen op haalbaarheid en effectiviteit.

Georganiseerd

Dankzij jouw helicopterview ben je enorm strak georganiseerd en laat je geen steekjes vallen. Daarnaast ga je zeer procesmatig te werk.

Zelfstandig

Je kunt goed overzicht houden en schept eenvoudig orde in de chaos. Je kunt je tijd goed managen en weet precies waar je staat in het proces.

Rekenvaardig

Je hebt geen problemen om datasheets te lezen en bent goed met rekensystemen als Excel.

Schrijfvaardig

Je let goed op details en streeft bij het schrijven van rapporten altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Je kunt je uitstekend uitdrukken in woord en geschrift en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Communicatief

Je vindt het leuk om de spin in het web te zijn door zowel opdrachtgevers (overheid en bedrijven) als ketenpartners aan je te binden en mee te nemen in het proces. In de omgang met anderen ben je toegankelijk, transparant en verbindend.

HBO / WO afgestudeerd

Je bent in bezit van een HBO / WO diploma. Je hebt een relevante opleiding gevolgd of je hebt jezelf goed in de materie verdiept. Ervaring met LCA’s  is een pré.

Wat bieden wij?

Een enthousiast team

De kans om deel uit te maken van een jong, gezellig en ambitieus team binnen een snelgroeiende impact organisatie.

Groei & Begeleiding

Een steile learning curve met regelmatig feedback en proactieve begeleiding van je leidinggevende. Er is bovendien altijd ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan..

Zelfstandigheid & Flexibiliteit

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Flexibele dagindeling en diverse leuke opdrachtgevers. Daarnaast bouw je samen met het team aan de verdere groei van Plennid. Mee denken en doen wordt hierin zeer gewaardeerd. 

Goede voorwaarden

Een marktconform salaris, goede werk-privé balans, en leuke extra’s bij een goed teamresultaat.

Heb je interesse?

Uit onderzoek blijkt dat veel kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen. Wij houden onze beschrijving juist wat breder om een verscheidenheid aan kandidaten op gesprek te krijgen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Ook dan zien we je CV* en motivatie graag per mail tegemoet!

Als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, bel ons gerust.

*Heb je geen up-to-date CV paraat? Gebruik onze handige CV tool om deze stapsgewijs op te stellen! Invullen kan via onderstaande knop.