Adviseur Circulaire Ketens

Jij bent een logistiek-expert met circulair denken en doen in je DNA. Je bent een analytisch talent, maar wilt het contact met de praktijk niet uit het oog verliezen.

 

Bij Plennid krijg je de kans om te werken voor verschillende opdrachtgevers die meer inzicht willen in hun reststromen. Hoe breng jij de huidige ketens in zicht, zorg jij er voor dat er passende circulaire ketens ontstaan in samenwerking met lokale en regionale stakeholders en hoe vertaal jij dit naar concrete plannen?
Word jij onze nieuwe grondstoffenmanager?

Functiebeschrijving

Hendrik-Ido-Ambacht | 32 uur

 

Als Adviseur Circulaire Ketens ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het analyse, ontwikkelen en regisseren van circulaire ketens. Je gaat de markt in om innovatieve toepassingsmogelijkheden te verkennen en kennis te vergaren. Deze informatie analyseer je zorgvuldig om vervolgens over te gaan op ontwerp van de nieuwe circulaire keten. Tot slot maak je de vertaalslag naar realistische doch ambitieuze plannen voor zowel overheid als de commerciële sector. Jij bent de circulaire ketenregisseur die elke keten in goede banen leidt.

Wie ben jij?

Naast je ervaring en achtergrond vinden we het ook belangrijk wie je bent als persoon. Bij Plennid werk je namelijk in een ondernemend en snelgroeiend team met een optimistische en pragmatische instelling. Dagelijks werken we aan de ambitie om afvalstromen te verminderen zodat we bijdragen aan de grondstoffenrevolutie. Je hebt daarom affiniteit met zowel economie (profit) als natuur (planet).  Samen gaan we vaak tegen de stroom in om zaken voor elkaar te krijgen. Regels zijn belangrijke richtlijnen, maar moeten je niet te veel in de weg zitten. Je bent gedreven om jezelf te ontwikkelen en de randjes op te zoeken van je comfortzone. Daarnaast heb je een goede dosis doorzettingsvermogen.

Analytisch

Jij bent sterk in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken en het scannen van informatie op hoofdlijnen of relevante details. Je vindt het geen probleem om het overzicht te behouden in massa’s processen.

Georganiseerd

Dankzij jouw helicopterview ben je enorm strak georganiseerd en laat je geen steekjes vallen.Daarnaast ga je zeer procesmatig te werk.

Inventief

Binnen de kaders waarin je werkt ben je creatief, vernieuwend, proactief en oplossingsgericht. Je bent in staat deze oplossingen snel te beoordelen op haalbaarheid en effectiviteit.

Rekenvaardig

Je hebt geen problemen om datasheets te lezen en bent goed met rekensystemen als Excel.

Zelfstandig

Je kunt goed overzicht houden en schept eenvoudig orde in de chaos. Je kunt je tijd goed managen en weet precies waar je staat in het proces.

Schrijfvaardig

Je let goed op details en streeft bij het schrijven van rapporten altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Je kunt je uitstekend uitdrukken in woord en geschrift en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Communicatief

Je vindt het leuk om de spin in het web te zijn door zowel opdrachtgevers (overheid en groenaannemers) als ketenpartners aan je te binden en mee te nemen in het proces. In de omgang met anderen ben je toegankelijk, transparant en verbindend.

HBO / WO afgestudeerd

Je bent in bezit van een HBO / WO diploma. Je hebt een relevante opleiding gevolgd of je hebt jezelf goed in de materie verdiept. Ervaring met LCA’s  is een pré.

Wat bieden wij?

Een enthousiast team

De kans om deel uit te maken van een jong, gezellig en ambitieus team binnen een snelgroeiende impact organisatie.

Groei & Begeleiding

Een steile learning curve met regelmatig feedback en proactieve begeleiding van je leidinggevende. Er is bovendien altijd ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zelfstandigheid & Flexibiliteit

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Flexibele dagindeling en diverse leuke opdrachtgevers.

Goede voorwaarden

Een marktconform salaris, goede werk-privé balans, en leuke extra’s bij goed resultaat.

Heb je interesse?

Herken jij jezelf als analytische circulaire ketenadviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Mail ons je cv* en motivatie, waarbij je ook vertelt wie jij bent. Als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, bel ons gerust.

Heb je geen up-to-date CV paraat? Gebruik onze handige CV tool om deze stapsgewijs op te stellen! Invullen kan via onderstaande knop.