Circulaire houtketen Den Boer

Den Boer Groenprojecten is gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf is actief in de groenvoorziening en boomverzorging en richt zich met name op het ‘ontzorgen van de opdrachtgever’.

Den Boer Groenprojecten is gespecialiseerd in het rooien, (ver)planten en snoeien van bomen en in aanleg, onderhoud en renovatie van plantsoenen, tuinen en sportvelden. Het uitgangspunt is kwaliteit, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken.

Project

Ontwikkeling van het plan van aanpak ‘bewust circulair en emissievrij transport’ voor groenonderhoud & bomen in opdracht van Den Boer Groenprojecten.

Toegepast

De hoogst mogelijke verwaarding op basis van de ladder van Lansink voor alle groenstromen die vrijkomen bij groenonderhoud & bomen.

Resultaat

Beide inschrijvingen zijn als beste beoordeeld. Den Boer Groenprojecten heeft de komende zes jaar zowel een perceel groenonderhoud als het bomen perceel.

Circulaire houtketen den Boer

Download resultaten circulaire houtketen

Stuur document naar

Specialist

Niek Franken - Oprichter/Eigenaar Plennid
+31 10 333 0475 | niek@plennid.com
Niek Franken
Contact

Circulair Houtketen plan

Plennid laat zien hoe je met de Circulaire houtketen een positieve sociale, ecologische en economische impact kan realiseren.

Door efficiënt gronstofmanagement zorgen wij voor een zo hoogwaardig mogelijke opwaardering van het hout dat vrijkomt binnen gemeentes.