Open sollicitatie

Wil jij met ons aan de grondstoffenrevolutie werken, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en gaan dan ook graag met je in gesprek om samen te kijken of jouw ambities een match zijn met onze organisatie.
Word jij onze nieuwe grondstoffenmanager?

Functiebeschrijving

Hendrik-Ido-Ambacht | ?? uur

Of je een circulair specialist bent met jarenlange ervaring of net afgestudeerd bent en juist heel veel wilt leren over de circulaire economie, wij zijn op zoek naar jou! Bij Plennid krijg je de kans om te werken aan een nieuwe economie, een economie waarin we meerwaarde halen uit grondstoffen middels lokale, circulaire en biobased ketens. Dagelijks onderzoeken wij nieuwe verwaardingsroutes, stellen wij strategische circulaire plannen op en sturen wij op samenwerking tussen ketenpartners. Het beschermen en bevorderen van de biodiversiteit staat bij al onze acties centraal.
Als je bij ons aan de slag gaat vinden we niet alleen je kennis en ervaring belangrijk, maar ook wie je bent als mens. Je komt namelijk te werken in een klein, maar snelgroeiend team met een optimistische en praktische instelling. Wij geloven dat de juiste drive de basis is voor goede resultaten en bieden daarom een plek waar je al lerende kan groeien. Samen gaan we vaak tegen de stroom in om zaken voor elkaar te krijgen. Regels zijn belangrijke richtlijnen, maar moeten je niet te veel in de weg zitten.

Heb je interesse?

Mail ons dan je cv en motivatie, waarbij je ook vertelt wie jij bent.
Als je vragen hebt, ga eens met ons in gesprek.