Recruitment young professionals Milgro

Milgro is de leidende technologie- en outsourcingpartner voor het managen van natuurlijk kapitaal en biedt ondernemingen de mogelijkheid om het gebruik en verbruik van grondstoffen te verduurzamen.

Met hun technologie, intelligence en services kunnen bedrijven hun afvalstromen beheersen en de verspilling van grondstoffen terugdringen. Plennid is gevraagd om ondersteuning te bieden bij het vinden van jonge, talentvolle en duurzame professionals.

Project

Recruitment young professionals.

Toegepast

Wanneer gewenst schakelt Milgro Plennid in om talentvolle young professionals aan te bieden. Plennid zet haar waardevolle netwerk in om zeer snel en efficiënt te schakelen zodat Milgro zich kan focussen op haar core business.

Resultaat

Plennid heeft inmiddels drie succesvolle plaatsingen gerealiseerd bij Milgro. Onze kandidaten geven allen terug zeer blij te zijn met de rol die ze bij Milgro mogen vervullen.

Specialisten

Kees van Rengs - Oprichter/Eigenaar Plennnid
Niek Franken - Oprichter/Eigenaar Plennid
Contact

Circulair Houtketen plan

Plennid laat zien hoe je met de Circulaire houtketen een positieve sociale, ecologische en economische impact kan realiseren.

Door efficiënt gronstofmanagement zorgen wij voor een zo hoogwaardig mogelijke opwaardering van het hout dat vrijkomt binnen gemeentes.