Samenwerking Intrakoop

Directeur Ledenrelaties van Intrakoop, Tim de Jong, en Kees van Rengs, één van de oprichters van Plennid, zetten afgelopen maandag hun handtekening onder een contract dat die samenwerking bezegelt.

Plennid is een prachtig voorbeeld van een duurzame onderneming die een brug slaat tussen de toenemende vraag en zoektocht naar kennis, expertise en skills op het gebied van circulariteit.

Project

Circulair menselijk kapitaal

Toegepast

Plennid biedt specialisten op Circulair inkopen en Ketenregie. Intrakoop zet deze specialisten in op vraagstukken van hun leden.

Resultaat

Samenwerkingsovereenkomst tussen Intrakoop & Plennid

GreenDeal 2.0

Intrakoop was ook voor de ondertekening van de Green Deal 2.0 al actief in het domein duurzaamheid en circulariteit, na de ondertekening is zij hier nog meer van doordrongen. In dat kader werd de samenwerking gezocht met Plennid.

Specialisten

Kees van Rengs - Oprichter/Eigenaar Plennnid
Niek Franken - Oprichter/Eigenaar Plennid
Contact

Circulair Houtketen plan

Plennid laat zien hoe je met de Circulaire houtketen een positieve sociale, ecologische en economische impact kan realiseren.

Door efficiënt gronstofmanagement zorgen wij voor een zo hoogwaardig mogelijke opwaardering van het hout dat vrijkomt binnen gemeentes.