Skip to main content

Het is een tijd van bezinning en besef. Los van het feit dat Corona vreselijke gevolgen heeft voor mens en economie, moeten we juist in deze tijd positief blijven. Zo zorgt deze pandemie voor een positief effect op onze natuurlijke omgeving. Je voelt de natuur opbloeien en tot rust komen, de luchtkwaliteit verbetert en de overmatige consumptie neemt af (wc papier excluded). Dit is goed voor de circulaire economie, waar onze natuurlijke grondstoffen de basis zijn voor een duurzame toekomst.

Ook wij bij Plennid voelen deze rust en gebruiken dit om projecten op te pakken waar normaal ‘geen’ tijd voor was. Met deze projecten bereiden wij ons voor op de Circulaire toekomst. Iets waar we, nu de wereld ‘stil’ staat, de winst kunnen pakken. Blijf vooral de dingen doen die kunnen en denk aan jouw en andermans gezondheid!

 

Niek & Kees Oprichters Plennid