Skip to main content

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat Alphen aan den Rijn zeer enthousiast is om dit verder in gang te zetten en er voldoende voedingsbodem is om dit tot een succes te maken.

Cirkelstad Analyse – Delft & Alphen aan den Rijn

Plennid is door iCircl ingeschakeld om een analyse uit te voeren voor Delft en Alphen aan den Rijn. Het doel van de analyse is om te kijken of het mogelijk is om op korte termijn van beide steden een “Cirkelstad” te maken.

Uit ons onderzoek is naar voren gekomen dat Alphen aan den Rijn zeer enthousiast is om dit verder in gang te zetten en er voldoende voedingsbodem is om dit tot een succes te maken.

Alphen aan den Rijn is namelijk onderdeel van ‘t Groene Hart Werkt. Dit is een regionaal platform voor Circulaire Economische initiatieven in het groen hart. Het doel van ‘t Groene Hart Werkt is het inspireren, faciliteren en verbinden van deze samenwerkingen. Dit gaat ervoor zorgen dat Cirkelstad Alphen aan den Rijn hoogstwaarschijnlijk in 2020 gelanceerd gaat worden.

circulaire bouw, cirkelstad, geen afval geen uitval