Skip to main content

Terwijl team Plennid jarenlang met de trein naar iedere uithoek van het land heeft gereisd, kunnen we er niet om heen: Voor sommige adressen hebben we toch echt een auto nodig. Daarom hebben we sinds enkele maanden een auto in gebruik. Elektrisch, dat dan weer wel! Omdat we nog steeds vaak de trein pakken staat deze auto toch regelmatig stil, daarom zijn wij een samenwerking aan gegaan met Juuve. Juuve is een Carsharing/Deelauto platform dat het mogelijk maakt om onze auto te delen met andere ondernemers in de Rotterdam Science Tower en met omwonende. Om gebruik te maken van onze auto kan je simpelweg een reservering plaatsen via de Juuve App en met diezelfde app kan je de auto ook openmaken en starten.

Zo verminderen we het aantal autobezitters en zijn we samen op weg naar een duurzame toekomst.

Boek nu de Plennid deelauto!

25 mei 2022

Hoe maken we het circulair? Biobased reststromen

19 mei 2020

“Het is tijd voor de grondstoffenrevolutie”